- 1. מכינים את העוגיה: ממיסים את החמאה עם השוקולד בבן מארי(אמבט מים). מוסיפים את האגוזים ומערבבים.
-
- 2. משטחים על נייר אפייה לעובי של ס"מ אחד ומקפיאים חצי שעה.
-
- 3. קורצים עיגולים או כל צורה שרוצים לפי גודל תבנית הסיליקון שיש בידכם.
-
- 4. מכינים את מוס השוקולד: ממיסים את הג'לטין עם מעט מים.
- מרתיחים 80 מ"ל שמנת ומוסיפים את הג'לטין המומס.
-
- 5. מעבירים את השוקולד לקערה וומוסיפים את תערובת השמנת לשוקולד. מערבבים היטב.
-
- 6. מקציפים את השמנת שנותרה לקצפת יציבה . מקפלים את השוקולד לקצפת.
-
- 7. מכינים קרם נוגט: מביאים שמנת לרתיחה.
-
- 8. במיקסר מערבלים את הנוגט ומעבירים את השמנת בזילוף איתי לנוגט. מערבבים כ-3 דקות.
-
- 9. מכינים ציפוי: מרתיחים את השמנת ושופכים על השוקולד. מוסיפים חמאה ומערבבים היטב.
-
- 10. מרכיבים את המנה: את הציפוי מוזגים לכל קערית סיליקון כך שכולה תהיה מצופה בשכבה דקה. מעבירים לפריזר לחצי שעה לפחות. מוזגים כף מוס בתוך כל תבנית סיליקון ומורחים על הצדדים כדי ליצור גומה. בתוכה יוצקים כפית מהנוגט ומכסים בעוד מוס. מיישרים ומקפיאים למשך 3 שעות לפחות.
-
- 11. מחלצים מהסילקון ומניחים כל מוס על בסיס עוגית פררו.