מתכונים חמים

סבלה שוקולד פקאן קפה

מתכון מאת: מאפיית שוגר דדי, מערכת וואלה!
  • קל להכנה

סבלה שוקולד פקאן קפה 2 (צילום: אפיק גבאי)

מחשבון המרות

מצרכים

  • לכ-40 עוגיות:
  • 100 גרם חמאה חתוכה לקוביות
  • 100 גרם (1/2 כוס) סוכר
  • 2 כפות קקאו הולנדי כהה
  • 1כפית נס קפה מומס במעט מים חמים / מנת אספרסו
  • 30 גרם פקאן טחון
  • 135 גרם (כוס) קמח עוגיות
  • סוכר נוסף לקישוט
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. בקערת מיקסר עם וו מקצף, מקציפים את החמאה והסוכר, עד לקבלת עיסה תפוחה במרקם חלק ובהיר.
  • 2. מוסיפים את הקקאו והקפה המומס (בשלב זה המסה עלולה "להשבר", אל פחד, הכל יסתדר כשתוסיפו את הקמח).
  • 3. מוסיפים את הפקאן הטחון ומיד את הקמח.
  • 4. מצננים שעה במקרר.
  • 5. מחממים תנור ל-170 מעלות.
  • 6. מגלגלים כדורים, מגלגלים אותם בסוכר.
  • 7. מסדרים על תבנית מרופדת נייר אפייה תוך שמירה על רווח של 3 ס"מ ומועכים מעט את העוגיות בעזרת כף היד או מזלג.
  • 8. אופים כ-10 דקות.
  • * מצננים על המגשים לפני הגשה / אריזה.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully