- 1. מחממים תנור ל-170 מעלות.
-
- 2. בקערה, מנפים את הקמח והקקאו יחד ומניחים בצד.
-
- 3. בקערת מיקסר עם וו גיטרה מערבלים סוכר, וניל וחמאה, עד לקבלת עיסה במרקם אחיד וחלק.
-
- 4. מוסיפים את תערובת הקמח וממשיכים לערבב לכדי עיסה אחידה. מוסיפים את השוקולד הקצוץ ואת המים. יש להקפיד לא ללוש יותר מידי את הבצק כדי לשמר את הפריכות.
-
- 5. יוצרים כדורים במשקל של כ15-20 גרם, מגלגלים בתערובת אבקת הסוכר והקורנפלור ומניחים על תבנית מרופדת נייר אפייה. חשוב לשמור רווח של כ-3 ס"מ בין העוגיות מפני שהן מתנפחות באפייה.
-
- 6. אופים למשך 8 דקות.
-
- 7. העוגיות יוצאות רכות מהתנור, ומתייצבות לאחר התקררות.