וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

דיאבלו שוקולד

מתכון מאת: מאפיית שוגר דדי, מערכת וואלה

עוגיות דיאבלו שוקולד. אפיק גבאי
עוגיות דיאבלו שוקולד

מצרכים למתכון

  • לכ-40 עוגיות:
  • 150 גרם חמאה חתוכה לקוביות
  • 110 גרם סוכר חום כהה
  • 2 כפות קקאו הולנדי כהה
  • 1/2 מקל וניל מגורד
  • 150 גרם (1 כוס +כף) קמח לבן
  • 80 גרם שוקולד מריר 60% קצוץ
  • 80 גרם שוקולד חלב קצוץ
  • 2 כפות מים קרים
  • לציפוי:
  • 100 גרם אבקת סוכר
  • 60 גרם קורנפלור

אופן ההכנה

  • 1. מחממים תנור ל-170 מעלות.
  • 2. בקערה, מנפים את הקמח והקקאו יחד ומניחים בצד.
  • 3. בקערת מיקסר עם וו גיטרה מערבלים סוכר, וניל וחמאה, עד לקבלת עיסה במרקם אחיד וחלק.
  • 4. מוסיפים את תערובת הקמח וממשיכים לערבב לכדי עיסה אחידה. מוסיפים את השוקולד הקצוץ ואת המים. יש להקפיד לא ללוש יותר מידי את הבצק כדי לשמר את הפריכות.
  • 5. יוצרים כדורים במשקל של כ15-20 גרם, מגלגלים בתערובת אבקת הסוכר והקורנפלור ומניחים על תבנית מרופדת נייר אפייה. חשוב לשמור רווח של כ-3 ס"מ בין העוגיות מפני שהן מתנפחות באפייה.
  • 6. אופים למשך 8 דקות.
  • 7. העוגיות יוצאות רכות מהתנור, ומתייצבות לאחר התקררות.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully