- 1. מכינים את הבצק: בקערת מיקסר עם וו גיטרה מערבלים סוכר, סוכר דמררה, דבש, חמאה וחלב עד לקבלת תערובת אחידה.
-
- 2. מוסיפים את יתרת החומרים ומערבלים עד לקבלת בצק.
-
- 3. מוציאים את הבצק היישר לתבנית מלבנית בגודל 30X40 , דוחסים את הבצק פנימה ולבסוף עוברים עם מערוך או עם מרית ומיישרים. מקפיאים כשלוש שעות.
-
- 4. מחממים תנור ל-180 מעלות.
-
- 5. פורסים לעוגיות בעובי 1/2 ס"מ ומסדרים על גבי תבנית מרופדת בנייר אפייה. אופים כ-10 דקות עד להזהבה.
-
- גיוון: ניתן לתבל בג'ינג'ר וציפורן בנוסף לקינמון. ניתן להחליף את השקדים באגוזי לוז שלם.