וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מלבניות דבש ושקדים פרוסים

מתכון מאת: מיקי שמו, מערכת וואלה

מלבניות דבש ושקדים. דן לב
מלבניות דבש ושקדים

מצרכים למתכון

  • ל- 40 עוגיות:
  • 50 גרם (1/2 כוס) סוכר לבן
  • 50 גרם (1/2 כוס) סוכר דמררה
  • 1/4 כוס דבש
  • 50 גרם חמאה רכה
  • 60 מ"ל (1/4 כוס) חלב
  • 175 גרם (1/3 1 כוס) קמח
  • 1/2 כפית קינמון (לא חובה)
  • 3-4 גרם (1 כפית) אבקת אפייה
  • 60 גרם (1/2 כוס) שקדים פרוסים

אופן ההכנה

  • 1. מכינים את הבצק: בקערת מיקסר עם וו גיטרה מערבלים סוכר, סוכר דמררה, דבש, חמאה וחלב עד לקבלת תערובת אחידה.
  • 2. מוסיפים את יתרת החומרים ומערבלים עד לקבלת בצק.
  • 3. מוציאים את הבצק היישר לתבנית מלבנית בגודל 30X40 , דוחסים את הבצק פנימה ולבסוף עוברים עם מערוך או עם מרית ומיישרים. מקפיאים כשלוש שעות.
  • 4. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  • 5. פורסים לעוגיות בעובי 1/2 ס"מ ומסדרים על גבי תבנית מרופדת בנייר אפייה. אופים כ-10 דקות עד להזהבה.
  • גיוון: ניתן לתבל בג'ינג'ר וציפורן בנוסף לקינמון. ניתן להחליף את השקדים באגוזי לוז שלם.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully