- 1. מחממים סיר רחב עם מעט שמן. כשהשמן מתחיל להעלות עשן מכניסים את קוביות הבשר לסיר ומשחימים מכל הכיוונים.
-
- 2. חותכים את הירקות לקוביות, מוסיפים לסיר ומשחימים גם אותם.
-
- 3. מוסיפים את רסק העגבניות, היין האדום וגרגירי החומוס, מערבבים ומביאים לרתיחה.
-
- 4. מכניסים לסיר את עשבי התיבול ומכסים בציר ירקות (ניתן להשתמש גם במים). מבשלים על אש נמוכה כ-7 שעות. תוך כדי בישול מוסיפים נוזלים, בכל פעם שהם מצטמצמים מדי.
-
- 5. כשהבשר רך מגבירים את האש ונותנים לנוזלים להצטמצם, עד שהם הופכים לרוטב.
-
- 6. מתבלים במלח ופלפל ומגישים חם, רצוי לצד אורז או קוסקוס שיספגו את הרוטב.