- 1. מקמחים את נתחי הצלי ומטגנים במחבת מכל הצדדים בחצי מכמות שמן הזית כדקה בכל צד. בסיום הטיגון מניחים על מפית נייר לספיגה.
-
- 2. בינתיים מטגנים את כל הירקות (חוץ מהעגבניות) עם יתרת שמן הזית ומניחים בצד.
-
- 3. לתוך סיר רחב מוזגים את היין האדום, את המים/ציר הבקר, הסילאן ואת התבלינים למעט המלח ומביאים לרתיחה.
-
- 4. מוסיפים את הבשר המקומח לסיר ומביאים לרתיחה.
-
- 5. מנמיכים ללהבה קטנה ומבשלים עם מכסה שעתיים.
-
- 6. מוסיפים לסיר את הירקות ואת כרוב הניצנים ואת העגבניות הקצוצות. מבשלים עם מכסה על אש קטנה חצי שעה.
-
- 7. מסירים את המכסה, מבשלים לעוד 45 דקות וממליחים לפי הטעם.