מתכונים חמים

עוף במילוי בשר טחון

מתכון מאת: נאווה יפרח, מערכת וואלה! NEWS
  • קל להכנה

נאווה אופקים

מחשבון המרות

מצרכים

  • למילוי:
  • 3 בצלים מטוגנים
  • חופן כוסברה
  • חופן פטרוזיליה
  • קילו בשר טחון
  • 1 ביצה
  • כף גדושה אבקת מרק
  • חצי כפית פלפל שחור
  • חצי כפית פפריקה
  • לציפוי העוף:
  • שמן
  • פפריקה
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. מערבבים את כל חומרי המילוי בקערה. מוסיפים שמן ומערבבים.
  • 2. מנקים את פנים העוף, מוציאים את העצמות וממלאים בתערובת, כשמנסים להכניס כמה שיותר.
  • 3. קושרים בחוט או תופרים את רגלי העוף.
  • 4. מעסים את העוף בשמן עם פפריקה.
  • 5. מחממים תנור ל-180 מעלות. מכסים את העוף בנייר כסף ואופים שעה. מורידים את נייר הכסף ואופים חצי שעה נוספת. מגישים.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully