עוף במילוי בשר טחון

מתכון מאת: נאווה יפרח, מערכת וואלה!
נאווה אופקים. עידו שחם
נאווה אופקים

מצרכים

  • למילוי:
  • 3 בצלים מטוגנים
  • חופן כוסברה
  • חופן פטרוזיליה
  • קילו בשר טחון
  • 1 ביצה
  • כף גדושה אבקת מרק
  • חצי כפית פלפל שחור
  • חצי כפית פפריקה
  • לציפוי העוף:
  • שמן
  • פפריקה

אופן ההכנה

  • 1. מערבבים את כל חומרי המילוי בקערה. מוסיפים שמן ומערבבים.
  • 2. מנקים את פנים העוף, מוציאים את העצמות וממלאים בתערובת, כשמנסים להכניס כמה שיותר.
  • 3. קושרים בחוט או תופרים את רגלי העוף.
  • 4. מעסים את העוף בשמן עם פפריקה.
  • 5. מחממים תנור ל-180 מעלות. מכסים את העוף בנייר כסף ואופים שעה. מורידים את נייר הכסף ואופים חצי שעה נוספת. מגישים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully