עוף במילוי בשר טחון
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- למילוי:
- 3 בצלים מטוגנים
- חופן כוסברה
- חופן פטרוזיליה
- קילו בשר טחון
- 1 ביצה
- כף גדושה אבקת מרק
- חצי כפית פלפל שחור
- חצי כפית פפריקה
- לציפוי העוף:
- שמן
- פפריקה
אופן ההכנה
- 1. מערבבים את כל חומרי המילוי בקערה. מוסיפים שמן ומערבבים.
- 2. מנקים את פנים העוף, מוציאים את העצמות וממלאים בתערובת, כשמנסים להכניס כמה שיותר.
- 3. קושרים בחוט או תופרים את רגלי העוף.
- 4. מעסים את העוף בשמן עם פפריקה.
- 5. מחממים תנור ל-180 מעלות. מכסים את העוף בנייר כסף ואופים שעה. מורידים את נייר הכסף ואופים חצי שעה נוספת. מגישים.