- 1. מקלפים את תפוח האדמה, הגזר והבטטה ומגרדים בפומפייה. מוסיפים את הבצל הקצוץ.
-
- 2. מפזרים קורט מלח על הירקות ומעבירים למסננת למשך שעה, כדי שיגירו נוזלים. לאחר שעה מסננים וסוחטים את הנוזלים העודפים.
-
- 3. מוסיפים את הקמח והביצים ומערבבים לקבלת תערובת אחידה. מתבלים במלח ופלפל. בשלב זה ניתן להוסיף גם מעט טימין ורוזמרין קצוצים דק.
-
- 4. מרפדים תבנית בנייר אפיה משומן, צרים לביבות ומסדרים אותן על התבנית. מומלץ לרסס את הלביבות עם ספריי שמן, על מנת למנוע התייבשות.
-
- 5. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות ומנמיכים את הטמפרטורה ל-170 מעלות. אופים כ-15 דקות.