פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      סלק בבלסמי ושמן שומשום

      סלט ארגמני ויפה, המשלב את מתקתקותו הטבעית של הסלק, המחוזקת בסילאן, עם חריפתה של הגבינה

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      נשנוש סלק וגבינה, mezze (אפיק גבאי)
      נשנוש סלק וגבינה, mezze (אפיק גבאי)

      מצרכים

      • ל-4 מנות:
      • ½ קילו סלק שבושל בקליפתו כשעה, קולף ונחתך לקוביות
      • 1/4 כפית מלח
      • 1/4 כפית זרעי כוסברה כתושים
      • 1-2 כפות שמן שומשום
      • 4 כפות חומץ בלסמי מאיכות טובה
      • כף סילאן אמיתי, מתמרים בלבד
      • כף שמן זית
      • 1/2 בצל סגול פרוס דק
      • עלים מצרור כוסברה טרייה
      • חופן גבינה חריפה קשה (פרמזן או מנצ'גו)

      אופן ההכנה

      • 1. בקערה גדולה מערבבים את הסלק, המלח, זרעי הכוסברה, שמן השומשום, הבלסמי, הסילאן ושמן הזית. מניחים לחומרים להתמזג יחד שעה לפחות.
      • 2. מוסיפים לקערת הסלק את הבצל הסגול ועלי הכוסברה. מפזרים מעל הכל את הגבינה החריפה.

      עוד מתכוני ירקות

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -