וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מרק תפוחי אדמה, פטריות וגריסים

מתכון מאת: אייל גרינברג, מערכת וואלה

מרק תפוחי אדמה ברביבה וסיליה. נמרוד סונדרס
מרק תפוחי אדמה ברביבה וסיליה

מצרכים למתכון

  • ל-6 מנות:
  • 2 בצלים מקולפים
  • 2 כרשות מנוקות
  • 2 גזרים קלופים
  • 1 מקל סלרי
  • 4 תפוחי אדמה מקולפים וחתוכים לקוביות
  • 1/2 קילו פטריות שמפיניון חתוכות
  • 1 כפית של פטריות פורצ'יני מיובשות, שהושרו במים ונקצצו
  • 1 כוס גריסים
  • חופן פטרוזיליה קצוצה
  • מלח, פלפל

אופן ההכנה

  • 1. קוצצים את כל הירקות ומעבירים לסיר.
  • 2. מכסים במים ומתבלים במלח ופלפל. מבשלים כשעה.
  • 3. בסיר נפרד מבשלים את הגריסים, מסננים ומניחים בצד.
  • 4. בעזרת בלנדר מוט טוחנים חלק מהמסה, ורק אז מוסיפים את הגריסים.
  • 5. מתקנים תיבול, מחלקים לקערות אישיות, מעטרים בפטרוזיליה קצוצה ומגישים חם.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully