סלט בריאות
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- ל-6 מנות:
- 1/2 1 כוסות פרחי ברוקולי, שנחלטו 30 שניות
- 1/2 1 כוסות פרחי כרובית, שנחלטו 30 שניות
- 1 כוס עגבניות שרי צהובות
- 1 כוס עגבניות שרי
- 1 סלק
- חופן עלי סלק
- 4 כפות גרעיני חמנייה, שנקלו בלי שמן
- 2 כפות טחינה
- שמן זית
- מלח
- פלפל שחור
אופן ההכנה
- 1. עוטפים את הסלק בנייר כסף וצולים כשעה בתנור שחומם ל-180 מעלות, עד לריכוך.
- 2. חותכים את הסלק האפוי לקוביות.
- 3. מרכיבים את הסלט: בתחתית הקערה מורחים טחינה, ומעליה את כל הירקות לסלט. מתבלים במלח, פלפל ושמן זית, מערבבים, זורים את גרעיני החמנייה ומגישים.