- 1. לבלילה: מערבבים בקערה את כל חומרי הבלילה - קודם את החומרים היבשים, ולאחר מכן את הרטובים. לאחר ערבוב יסודי מעבירים את הבלילה דרך מסננת (להוצאת הגושים).
-
- 2. על מחבת טפלון, על אש בינונית, מחממים מעט שמן. יוצקים על המחבת בכל פעם 150 מ"ל בלילה (היעזרו בכוס מדידה). הטיגון של כל צד לא יעלה על כ-15 שניות. חוזרים על הפעולה עד שמכינים את כל הבלינצ'ס.
-
- 3. מלית: מערבבים היטב את הגבינה הלבנה. מוסיפים לפי הסדר: פודינג וניל, מלח, סוכר. מקפלים לתוך התערובת את קוביות האפרסמון.
-
- 4. מרכיבים את הבלינצ'ס: יוצקים את המלית לשק זילוף (ללא צנתר). מזלפים לרוחבו של כל בלינצ'ס, בצד הקרוב אליכם. מקפלים סנטימטר מכל צד ומגלגלים.