וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

בלינצ'ס במילוי אפרסמון וגבינה

בהונגריה לא היו יותר מדי אפרסמונים למילוי הבלינצ'לס הזה, אבל בישראל יש,] וכמה שזה טוב. תוסיפו לחגיגה הזו גבינה לבנה, ותקבלו מנה שאפשר לאכול אותה לארוחת בוקר, או כקינוח. מה שתבחרו.

מתכון מאת: שמעון לוי, מערכת וואלה

מנות אפרסומנים לוולנטיין בקייקארט. אפיק גבאי
מנות אפרסומנים לוולנטיין בקייקארט

מצרכים למתכון

  • ל-12 בלינצ'ס:
  • לבלילה:
  • 210 גרם (1/2 1 כוסות) קמח לבן
  • 4 ביצים
  • 3 כפות סוכר
  • 1/2 ליטר (2 כוסות) חלב
  • קורט מלח
  • 2 כפות שמן או חמאה
  • מעט שמן לטיגון
  • למלית:
  • 100 גרם (1/2 כוס) סוכר
  • 1/2 קילו (2 גביעים קטנים) גבינה לבנה 5 או 9 אחוז
  • 4 אפרסמונים בשלים, קלופים וחתוכים לקוביות קטנות
  • 50 גרם אבקת פודינג וניל
  • 1/4 כפית מלח

אופן ההכנה

  • 1. לבלילה: מערבבים בקערה את כל חומרי הבלילה - קודם את החומרים היבשים, ולאחר מכן את הרטובים. לאחר ערבוב יסודי מעבירים את הבלילה דרך מסננת (להוצאת הגושים).
  • 2. על מחבת טפלון, על אש בינונית, מחממים מעט שמן. יוצקים על המחבת בכל פעם 150 מ"ל בלילה (היעזרו בכוס מדידה). הטיגון של כל צד לא יעלה על כ-15 שניות. חוזרים על הפעולה עד שמכינים את כל הבלינצ'ס.
  • 3. מלית: מערבבים היטב את הגבינה הלבנה. מוסיפים לפי הסדר: פודינג וניל, מלח, סוכר. מקפלים לתוך התערובת את קוביות האפרסמון.
  • 4. מרכיבים את הבלינצ'ס: יוצקים את המלית לשק זילוף (ללא צנתר). מזלפים לרוחבו של כל בלינצ'ס, בצד הקרוב אליכם. מקפלים סנטימטר מכל צד ומגלגלים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully