פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      טארט שוקולד פקאן

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      טארט שוקולד פקאן טאטי (נמרוד סונדרס)
      טארט שוקולד פקאן טאטי (נמרוד סונדרס)

      מצרכים

      • לתבנית עגולה, בקוטר 20 ס"מ ובגובה 3 ס"מ:
      • לבצק פריך:
      • 80 גרם חמאה קרה, חתוכה לקוביות
      • 60 גרם אבקת סוכר
      • 20 גרם שקדים
      • 2 גרם מלח
      • 20 מ"ל מים קרים
      • 1 חלמון ביצה
      • 150 גרם קמח
      • למלית שוקולד-פקאן:
      • 250 גרם שמנת מתוקה
      • 200 גרם שוקולד מריר
      • 100 גרם שוקולד חלב
      • 50 גרם פקאן סיני קצוץ דק

      אופן ההכנה

      • 1. בקערת מיקסר עם וו גיטרה מערבבים את כל החומרים, חוץ מהמים והחלמון, עד שמתקבלים פרורים.
      • 2. מוסיפים את המים והחלמון, ומערבבים עד להתגבשות כדור בצק. מקררים כחצי שעה במקרר.
      • 3. מרדדים בתבנית טארט שקוטרה 20 ס"מ, ומכניסים לתנור שחומם ל-175 מעלות, למשך כ-20-25 דקות, עד שהבצק נאפה לחלוטין. מצננים.
      • למלית:
      • 1. ממיסים את השוקולדים. מרתיחים שמנת מתוקה, יוצקים אותה מעל השוקולד המומס, ומערבבים היטב.
      • 2. מוסיפים את הפקאן ויוצקים את כל התערובת על הקלתית האפויה. מקשטים מעל בשברי פקאן, ומעבירים לצינון במקרר לפני ההגשה.

      עוד מתכוני קינוחים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -