וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

טארט שוקולד פקאן

מתכון מאת: ברי סייג, מערכת וואלה

טארט שוקולד פקאן טאטי. נמרוד סונדרס
טארט שוקולד פקאן טאטי

מצרכים למתכון

  • לתבנית עגולה, בקוטר 20 ס"מ ובגובה 3 ס"מ:
  • לבצק פריך:
  • 80 גרם חמאה קרה, חתוכה לקוביות
  • 60 גרם אבקת סוכר
  • 20 גרם שקדים
  • 2 גרם מלח
  • 20 מ"ל מים קרים
  • 1 חלמון ביצה
  • 150 גרם קמח
  • למלית שוקולד-פקאן:
  • 250 גרם שמנת מתוקה
  • 200 גרם שוקולד מריר
  • 100 גרם שוקולד חלב
  • 50 גרם פקאן סיני קצוץ דק

אופן ההכנה

  • 1. בקערת מיקסר עם וו גיטרה מערבבים את כל החומרים, חוץ מהמים והחלמון, עד שמתקבלים פרורים.
  • 2. מוסיפים את המים והחלמון, ומערבבים עד להתגבשות כדור בצק. מקררים כחצי שעה במקרר.
  • 3. מרדדים בתבנית טארט שקוטרה 20 ס"מ, ומכניסים לתנור שחומם ל-175 מעלות, למשך כ-20-25 דקות, עד שהבצק נאפה לחלוטין. מצננים.
  • למלית:
  • 1. ממיסים את השוקולדים. מרתיחים שמנת מתוקה, יוצקים אותה מעל השוקולד המומס, ומערבבים היטב.
  • 2. מוסיפים את הפקאן ויוצקים את כל התערובת על הקלתית האפויה. מקשטים מעל בשברי פקאן, ומעבירים לצינון במקרר לפני ההגשה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully