- 1. מרסקים במעבד מזון את המנגולד, הבצל, השום ואגוזי המלך. מעבירים לקערה ומוסיפים בשר טחון וביצה. מערבבים היטב, ושומרים במקרר עד להכנה.
-
- 2. יוצרים קציצות בגודל כדורי פינג פונג, ופוחסים אותן מעט.
-
- 3. מחממים שמן במחבת, ומטגנים את הקציצות 2-3 דקות לכל צד, על להבה בינונית, עד שהקציצות משחימות.
-
- לגרסה צמחונית ולא כשרה לפסח: מוותרים על הבשר ומוסיפים 3 כפות פירורי לחם/קמח מצה ותפוח אדמה מבושל ומעוך. יתקבלו כ-15 קציצות.
-
- לגרסה חלבית: מחליפים את הבשר ב-250 גרם גבינה בולגרית מפוררת. אם צריך, מוסיפים גם 3 כפות פירורי לחם/קמח מצה. יתקבלו כ-20 קציצות.