- 1. מרתיחים את היין, הסוכר ומקל הווניל.
-
- 2. טורפים קלות את החלמונים והקמח.
-
- 3. מבצעים השוואת טמפרטורות מוסיפים לאט, ותוך כדי ערבוב, מעט מתערובת היין אל תערובת החלמונים, עד להשוואת מרקמים.
-
- 4. מחזירים את התערובת לסיר, ומבשלים על אש בינונית-נמוכה עד להסמכה. לאחר ההסמכה ממשיכים לבשל עוד כ-2 דקות.
-
- 5. מעבירים לכלי ומכסים מיד בניילון נצמד, ישירות על התערובת, כדי למנוע היווצרות קרום. מצננים למשך 3-4 שעות.
-
- 6. אחרי שפטיסייר הזביון מוכן, מעבירים אותו לקערת מיקסר, מוסיפים את גבינת המסקרפונה ואבקת הסוכר, ומערבבים היטב, למניעת גושים.
-
- 7. מוסיפים שמנת מתוקה, ומקציפים במהירות איטית, עד ליצירת תערובת אוורירית.
-
- 8. יוצקים לכוסות הגשה ומקשטים בפירות חתוכים כמו תותים, אגסים, אשכוליות אדומות, קיווי, אננס וכו'.