- הכנת משקה השוקולד:
- 1. פותחים את מקל הווניל. מכניסים לסיר את החלב, השמנת המתוקה, הסוכר, אבקת הקקאו ומקל הווניל. מביאים לרתיחה קלה וראשונית בלבד.
-
- 2. מוסיפים את השוקולד. בוחשים עד להמסה מוחלטת שלו. מוזגים לכוסות ומגישים חם.
-
- הוספת הוויסקי:
- 1. מרתיחים בסיר את המים והסוכר. מוסיפים חמאה וגלוקוזה ומרתיחים שוב.
-
- 2. מורידים מהאש. מוסיפים את השוקולד ובוחשים עד להמסה מלאה.
-
- 3. מחממים את הוויסקי קלות במיקרוגל לכמה שניות, ומוספים אותו לסיר. בוחשים.
-
- 4. מוסיפים למשקה - משקה שוקולד חורפי חם מהמתכון הראשון. מערבלים הכל בבלנדר ומגישים.