וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

קרפצ'יו שייטל וקונפי לפת

מתכון מאת: תמיר חכים, מערכת וואלה

קרפצ'יו שייטל וקונפי לפת. גיל ידידיה,
קרפצ'יו שייטל וקונפי לפת/גיל ידידיה

מצרכים למתכון

  • לקונפי לפת:
  • 2 לפתות מקולפות וחתוכות לקוביות קטנות
  • 1/2 כוס שמן זית
  • חומרים לקרפצ'ו:
  • 80-100 גרם שייטל פרוס דק (לבקש מהקצב)
  • 1/2 אפרסמון
  • 5 טבעות דקות מצ'ילי אדום חריף
  • מיץ מחצי לימון
  • 1 כפית חומץ בלסמי
  • 8 עלי מיקרו סלק
  • 3 כפות שמן זית
  • מלח גס, פלפל גרוס

אופן ההכנה

  • לקונפי לפת:
  • 1. מכניסים את קוביות הלפת לסיר קטן ומכסים בשמן זית. מבשלים על האש הכי נמוכה למשך שעה, עד שמתקבל צבע חום בהיר.
  • לקרפצ'יו:
  • 1. מסדרים את הפרוסות על שקית ניילון ומכסים בניילון גם מלמעלה. חובטים קלות עד שנוצרת שכבה דקה ואחידה.
  • 2. מסירים ניילון אחד, והופכים על הצלחת בעזרת הניילון השני.
  • 3. מפזרים מעל קוביות של אפרסמון, קונפי לפת, טבעות צ'ילי, מלח, פלפל, שמן זית, מיץ לימון, בלסמי, ולבסוף את עלי המיקרו.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully