קדאיף קרם מסקרפונה עם פירות יבשים
אפשר לשחק עם סוגי הפירות היבשים שמרכיבים את הקינוח שלפניכם. השילוב שלהם, עם הקצפת הרכה ושערות הקדאיף הפריכות מושלם
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- כ-500 גרם שערות קדאיף (להשיג בחנויות האפייה המתמחות)
- 250 גרם גבינת מסקרפונה
- 250 גרם שמנת מתוקה
- 100 גרם אבקת סוכר
- 2/3 כפות מי זאהר
- חופן תערובת פירות יבשים לפי הטעם: פפאיה, מנגו, תותים, הדרים, משמשים, או כל פרי יבש אחר
אופן ההכנה
- 1. בעזרת מיקסר מקציפים שמנת מתוקה, גבינת מסקרפונה, אבקת הסוכר ומי זאהר, עד שנוצרת מסה יציבה.
- 2. מניחים את בצק הקדאיף בתבנית, ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, עד שהשערות מזהיבות.
- 3. בתחתית כלי או כוס הגשה יוצקים את הקרם. מפזרים מעליו את תערובת הפירות המיובשים, ומעליהם מניחים את שערות הקדאיף האפויות.