וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

קדאיף קרם מסקרפונה עם פירות יבשים

אפשר לשחק עם סוגי הפירות היבשים שמרכיבים את הקינוח שלפניכם. השילוב שלהם, עם הקצפת הרכה ושערות הקדאיף הפריכות – מושלם

מתכון מאת: שי דובלרו, מערכת וואלה

מנות טו בשבט. אפיק גבאי
מנות טו בשבט

מצרכים למתכון

  • כ-500 גרם שערות קדאיף (להשיג בחנויות האפייה המתמחות)
  • 250 גרם גבינת מסקרפונה
  • 250 גרם שמנת מתוקה
  • 100 גרם אבקת סוכר
  • 2/3 כפות מי זאהר
  • חופן תערובת פירות יבשים לפי הטעם: פפאיה, מנגו, תותים, הדרים, משמשים, או כל פרי יבש אחר

אופן ההכנה

  • 1. בעזרת מיקסר מקציפים שמנת מתוקה, גבינת מסקרפונה, אבקת הסוכר ומי זאהר, עד שנוצרת מסה יציבה.
  • 2. מניחים את בצק הקדאיף בתבנית, ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, עד שהשערות מזהיבות.
  • 3. בתחתית כלי או כוס הגשה יוצקים את הקרם. מפזרים מעליו את תערובת הפירות המיובשים, ומעליהם מניחים את שערות הקדאיף האפויות.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully