וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מרק משלושה סוגי עדשים

מתכון מאת: ליה שומרון-פינדר, מערכת וואלה

מצרכים למתכון

  • 1 בצל בינוני קצוץ דק
  • 1 שן שום כתושה
  • 1/3 כוס עדשים שחורות
  • 1/3 כוס עדשים חומות
  • 1/3 כוס עדשים כתומות
  • 1 בטטה בינונית, חתוכה גס
  • 1 בצל בינוני, חתוך גס
  • 4-5 כוסות מים
  • 1 כף סויה
  • 1 כף רסק עגבניות
  • מלח וקורט פלפל שחור
  • 150 גרם עלי תרד טריים

אופן ההכנה

  • 1. מטגנים את הבצל הקצוץ במעט שמן זית עד שהוא הופך שקוף.
  • 2. מוסיפים את שן השום הכתושה ומטגנים 2 דקות נוספות.
  • 3. מוסיפים את העדשים ואת הבטטה ומטגנים דקה נוספת.
  • 4. מוסיפים את הבצל הנוסף ואת המים.
  • 5. מוסיפים את הסויה, רסק העגבניות והפלפל השחור, ובוחשים.
  • 6. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים בסיר מכוסה כ-25 דקות, או עד שהעדשים התרככו.
  • 7. מתבלים במלח ומוסיפים את עלי התרד. מכסים את הסיר, וכעבור דקה מכבים את האש. טועמים ומתקנים תיבול.
  • מתכון בטוח: מרק משלושה סוגי עדשים

  • מרק עדשים עם ירקות ועשבי תיבול

  • מרק עדשים כתומות עם אטריות

  • מרק רגל של עזורה

  • מרק תפוחי אדמה, פול טרי וכוסברה

  • מרק חשו, מרק סולת מרוקאי

  • מרק חרירה צעד אחר צעד

  • מרק קרם ארטישוק ירושלמי

  • נזיד שעועית תימני

  • מרק תפוחי אדמה

  • מרק עגבניות וחלב קוקוס

  • מרק כרובית וחמאת שקדים

  • מרק אפונה של אמא

  • מרק זנב שור

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully