- 1. מתבלים את נתח הבשר במלח ופלפל וצורבים אותו מכל צדדיו כ-2 דקות. מצננים.
-
- 2. מחממים שמן במחבת ומטגנים מעט את הבצל. מוסיפים את הפטריות הקצוצות, מתבלים במלח, פלפל וטימין, ומניחים בצד לצינון.
-
- 3. על משטח עבודה יבש ומקומח פותחים את חבילת בצק העלים. מרדדים אותו מעט. על הבצק להיות ארוך בכ-2 ס"מ מכל צד מאורך הפילה, ומספיק רחב כדי לכסות את הנתח.
- 4. מפזרים במרכז הבצק את הפטריות והבצל המוקפצים. מעליהם מניחים את הפילה. סוגרים היטב את נתח הבשר במעטפת הבצק, ומעבירים לתבנית כשה"תפר" של הסגירה בחלק התחתון. מקפלים היטב גם בצדדים.
-
- 5. טורפים את החלמון ומורחים על הבצק. מכניסים למקרר לכ-20 דקות.
-
- 6. מכניסים את המאפה לתנור שחומם מראש ל-220 מעלות. אופים במשך 15 דקות. לאחר 15 דקות מוציאים את המאפה למשטח עבודה, ופורסים לפרוסות בעובי של 3 ס"מ.