- 1. מחממים שמן בסיר רחב. מקמחים את זנב העגל וצולים בשמן, בחום בינוני, עד הזהבה.
-
- 2. מוציאים את הזנב לקערה. מוסיפים לסיר את הבצל, ומטגנים עד שהבצל שחום. מוסיפים את הרסק ומטגנים על אש קטנה כ-8 דקות. יוצקים פנימה את היין האדום, ומביאים לרתיחה.
-
- 3. מחזירים לסיר את הזנב, יוצקים מעליו את הסילאן, מוסיפים ציר בקר או מים עד לכיסוי הזנב. מפזרים את הערמונים סביב לזנב, מתבלים במלח ופלפל ומוסיפים את הרוזמרין. מביאים לרתיחה ומכסים.
-
- 4. מנמיכים את הלהבה למינימום, מכסים את הסיר ומבשלים כ-3 שעות. לאחר 3 שעות בודקים את מצב הנוזלים - אם הנוזל הצטמצם והפך סמיך, טועמים ומתקנים תיבול. אם נשארו הרבה נוזלים, מגבירים את האש, מסירים את המכסה וממשיכים לצמצם את הנוזלים, עד הרמה הרצויה.
-
- 5. מרכיבים את המנה: עורמים בצלחת עמוקה את הזנב, ויוצקים מעליו את הרוטב, עם הערמונים והבצלים.