וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

ז'ארקויה

מתכון מאת: אורלי פלאי-ברונשטיין, מערכת וואלה

ז'ארקויה של אורלי פלאי. נמרוד סונדרס
ז'ארקויה של אורלי פלאי

מצרכים למתכון

  • ל-6 מנות:
  • 1/4 כוס שמן
  • 2 ק"ג שפונדרה בקר, חתוך לקוביות גדולות
  • 2 בצלים קלופים וקצוצים
  • 2/3 כוס מים
  • 2 עלי דפנה
  • מלח
  • 4 תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לשמיניות
  • 4 שיני שום

אופן ההכנה

  • 1. מחממים שמן בסיר גדול על להבה בינונית-גבוהה. מוסיפים את הבשר והבצל ומטגנים 8 דקות, תוך כדי ערבוב, עד להשחמה.
  • 2. מוסיפים מים ועלי דפנה, ומביאים לרתיחה. מכסים את הסיר, מנמיכים את הלהבה ומבשלים כשעה עד שעה וחצי, עד שהבשר רך וכמעט מוכן.
  • 3. מוסיפים לסיר תפוחי אדמה, שום ומלח. משלימים מים עד לגובה תפוחי האדמה, ומבשלים כחצי שעה או עד שתפוחי האדמה רכים ומקבלים את צבע הרוטב.
  • גיוונים:
  • מוסיפים לבצל גם גבעול סלרי קצוץ.
  • מחליפים את הבצל בכרישה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully