פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      פטריות פורטובלו גריל בבלסמי ושמן זית

      יש להשרות אותן בתחמיץ יום מראש

      27 מדרגים / 3.04 כוכבים

      מנות סלטים במסעדת אדורה של השף אבי ביטון (אפיק גבאי)
      מנות סלטים במסעדת אדורה של השף אבי ביטון (אפיק גבאי)

      מצרכים

      • ל-4-6 מנות:
      • 12 פטריות פורטובלו ללא הרגל
      • 2 שיני שום כתושות
      • כפית אורגנו יבש
      • 2 כפות סילאן
      • 1/2 כוס שמן זית
      • 1/4 כוס חומץ בלסמי איכותי
      • 2 ענפי טימין
      • מלח, פלפל שחור גרוס טרי
      • להגשה:
      • 5-6 כפות גבינת פרמזן מגורדת
      • צרור עלי רוקט טריים

      אופן ההכנה

      • 1. יום לפני הפיקניק מכינים את המשרה לפטריות: מערבבים בקערה את כל החומרים לרוטב, מכניסים גם את הפטריות, מעבירים לכלי אטום ושומרים בכלי אטום במקרר.
      • 2. צולים את הפטריות על גריל לוהט כ-2 דקות מכל צד.
      • 3. מסדרים עלי רוקט טריים על הצלחת, מעבירים פטריות לכל צלחת ומפזרים מעל פעט גבינת לרמזן מגורדת.

      עוד מתכוני ירקות

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -