פטריות פורטובלו גריל בבלסמי ושמן זית

יש להשרות אותן בתחמיץ יום מראש

מתכון מאת: אבי ביטון, מערכת וואלה!
מנות סלטים במסעדת אדורה של השף אבי ביטון. אפיק גבאי
מנות סלטים במסעדת אדורה של השף אבי ביטון

מצרכים

  • ל-4-6 מנות:
  • 12 פטריות פורטובלו ללא הרגל
  • 2 שיני שום כתושות
  • כפית אורגנו יבש
  • 2 כפות סילאן
  • 1/2 כוס שמן זית
  • 1/4 כוס חומץ בלסמי איכותי
  • 2 ענפי טימין
  • מלח, פלפל שחור גרוס טרי
  • להגשה:
  • 5-6 כפות גבינת פרמזן מגורדת
  • צרור עלי רוקט טריים

אופן ההכנה

  • 1. יום לפני הפיקניק מכינים את המשרה לפטריות: מערבבים בקערה את כל החומרים לרוטב, מכניסים גם את הפטריות, מעבירים לכלי אטום ושומרים בכלי אטום במקרר.
  • 2. צולים את הפטריות על גריל לוהט כ-2 דקות מכל צד.
  • 3. מסדרים עלי רוקט טריים על הצלחת, מעבירים פטריות לכל צלחת ומפזרים מעל פעט גבינת לרמזן מגורדת.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully