וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

נשיקות מרנג

מתכון מאת: אוסנת לנקרי, מערכת וואלה

צילום: עידו שחם; עריכה: אמיר קוטיגרו; בימוי: בת גולן

מצרכים למתכון

  • 5 חלבונים
  • 300 גר' סוכר דק
  • שקית זילוף בעלת קצה משונן

אופן ההכנה

  • 1. מערבבים את החלבונים והסוכר ומניחים את התערובת בבן מארי, מערבבים ללא הפסקה כ-10 דק' עד שהסוכר נמס.
  • 2. מורידים מהאש ומקציפים במיקסר כ-10 דק', עד שהחלבון הופך לקצף יציב.
  • 3. ממלאים את שקית הזילוף בתערובת שהתקבלה ומזליפים בצורות שונות.
  • 4. מכניסים לתנור למשך 2.5-3 שעות בחום של 80-100 מעלות עד שהמרנג מתקשה. משאירים בתנור בדלת פתוחה עוד שעה עד שמתייבש.
  • לגיוון: לאחר שמקציפים את התערובת אפשר להוסיף לה שקדים, אגוזים או תמרים קצוצים.
  • למרנג חגיגי: אפשר לקשט באבקת זהב.
  • מתכון לנשיקות: עוגיות מרנג עם אופציה לקישוט באבקת זהב

  • ריבועי מרנג אגוזים ושוקולד

  • קעריות מרנג פטיסייר עם פירות

  • עוגיות מרנג שוקוצ'יפס

  • כדורי תמרים

  • קרמבו תוצרת בית

  • אוזני המן לפורים של מאפיית לחמים

  • הצ'ורוס של רות סירקיס

  • עוגיות שוקולד

  • עוגיות קרם לוטוס

  • חטיפוני באונטי טבעוניים

  • עוגיות ביסקוטי איטלקיות

  • עוגיות מדלן צרפתיות

  • בצק עוגית של בן אנד ג'ריס

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully