פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      סוטלאץ' - פודינג אורז טורקי

      הסוטלאץ' הוא סוג של דייסת אורז טורקית מסורתית, שהופכת לחגיגה אחת גדולה בפה גם בזכות המרקם המענג שלה, אבל בעיקר בזכות מי ההדרים שבה.

      16 מדרגים / 3.51 כוכבים

      צילום הפקה ובימוי: prima films

      מצרכים

      • ל-6 מנות:
      • 3 כוסות חלב
      • 1/2 ליטר (2 מיכלים) שמנת מתוקה
      • 200 גרם (כוס) אורז עגול
      • 70 גרם (1/3 כוס) סוכר לבן
      • 15 מ"ל (1 כף) מי זהר פריחת הדרים
      • חופן פיסטוק קלוי וקלוף

      אופן ההכנה

      • 1. גורסים את האורז במעבד מזון. יוצקים את החלב והשמנת לסיר, ומוסיפים את האורז הגרוס והסוכר.
      • 2. מעבירים לאש בינונית ומבשלים עד לרתיחה, תוך ערבוב.
      • 3. מנמיכים את האש למינימום, וממשיכים לבחוש עד שהתערובת מגיעה לסמיכות הרצויה (כ-20 דקות). טועמים, ואם יש צורך, מוסיפים סוכר.
      • 4. מוסיפים מי זהר. מורידים מהאש ומעבירים לכלים אישיים.
      • 5. מגישים עם פיסטוק קצוץ או עם תערובת של קינמון וקוקוס. אפשר גם לפזר סוכר מלמעלה, ולשרוף עם ברנר כמו בקרם ברולה.

      עוד מתכוני אורז

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -