- 1. מכינים פירה דלעת: חותכים את הדלעת לקוביות, מבשלים במים רותחים עד לריכוך ומועכים לפירה. מצננים.
-
- 2. מערבבים בקערה באופן ידני את השמן, הביצים והסוכר.
-
- 3. מוסיפים את פירה הדלעת ומערבבים.
-
- 4. מוסיפים את הקמח, הסובין, אבקת האפייה, הקינמון והסודה לשתייה. מי שרוצה, יכול להוסיף בשלב הזה גם צימוקים או שוקולד צ?יפס .
-
- 5. יוצקים את הבלילה לתוך תבנית אינגליש קייק.
-
- 6. מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 145 מעלות, ואופים 45 דקות. מניחים לעוגה להתקרר עם תום האפייה.
-
- 7. מכינים את הגלייזינג: מערבבים היטב את אבקת הסוכר עם המים, עד שמתקבלת תמיסה אחידה, ללא גושים. מורחים את הציפוי על העוגה.