וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

עוגת דלעת

מתכון מאת: באדיבות מאפיית לחם-יין, מערכת וואלה

עוגת דלעת של לחם יין. אפיק גבאי
עוגת דלעת של לחם יין

מצרכים למתכון

  • ל-2 תבניות אינגליש קייק:
  • 240 מ"ל (1 כוס) שמן קנולה
  • 4 ביצים קטנות
  • 350 גרם (3/4 1 כוסות) סוכר לבן
  • 450 גרם דלעת
  • 260 גרם (כמעט 2 כוסות) קמח
  • 130 גרם סובין
  • 10 גרם (1 כף גדושה) אבקת אפייה
  • 10 גרם (1 כף גדושה) סודה לשתייה
  • 1/2 כף קינמון
  • כוס שוקולד צ?יפס או כוס צימוקים (אופציה)
  • לגלייזינג:
  • 50 גרם (1/2 כוס פחות כף) אבקת סוכר
  • 40 מ"ל מים פושרים

אופן ההכנה

  • 1. מכינים פירה דלעת: חותכים את הדלעת לקוביות, מבשלים במים רותחים עד לריכוך ומועכים לפירה. מצננים.
  • 2. מערבבים בקערה באופן ידני את השמן, הביצים והסוכר.
  • 3. מוסיפים את פירה הדלעת ומערבבים.
  • 4. מוסיפים את הקמח, הסובין, אבקת האפייה, הקינמון והסודה לשתייה. מי שרוצה, יכול להוסיף בשלב הזה גם צימוקים או שוקולד צ?יפס .
  • 5. יוצקים את הבלילה לתוך תבנית אינגליש קייק.
  • 6. מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 145 מעלות, ואופים 45 דקות. מניחים לעוגה להתקרר עם תום האפייה.
  • 7. מכינים את הגלייזינג: מערבבים היטב את אבקת הסוכר עם המים, עד שמתקבלת תמיסה אחידה, ללא גושים. מורחים את הציפוי על העוגה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully