וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

עוגת בטטה

מתכון מאת: באדיבות מאפיית לחם-יין, מערכת וואלה

בטטה. ShutterStock
בטטה

מצרכים למתכון

  • ל-2 תבניות אינגליש קייק:
  • 3 בטטות בינוניות (400 גרם)
  • 240 מ?ל (1 כוס) שמן קנולה
  • 4 ביצים
  • 200 גרם (1 כוס) סוכר
  • 100 גרם (1/2 כוס) סוכר חום
  • 300 גרם (1/3 2 כוסות) קמח מלא
  • 20 גרם (2 שקיות) אבקת אפייה
  • 10 גרם (1 כף גדושה) סודה לשתייה
  • כף גדושה קינמון
  • קורט ציפורן
  • חופן צימוקים

אופן ההכנה

  • 1. מכינים פירה בטטה: חותכים את הבטטה לקוביות, מבשלים במים רותחים עד לריכוך, ומועכים לפירה. מצננים.
  • 2. מערבבים במיקסר עם וו גיטרה את השמן עם הביצים והסוכר.
  • 3. מוסיפים את הקמח ופירה הבטטה, הסודה לשתייה, אבקת האפייה, הקינמון, הציפורן והצימוקים, ומערבבים עד שמתקבלת תערובת אחידה.
  • 4. יוצקים את התערובת לתבניות אינגליש קייק.
  • 5. מחממים תנור לחום של 145 מעלות, ואופים למשך 40 דקות.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully