- 1. מכינים את הקרם: מכניסים לקערת המיקסר את החמאה והסוכר. מקציפים עד שמתקבל מרקם תפוח.
-
- 2. מוסיפים את השקדים הטחונים. מערבבים קלות ומוסיפים את הביצים בהדרגה.
-
- 3. מוסיפים את הקמח והרום ומערבבים, עד שהתערובת הופכת הומוגנית.
-
- 4. מכינים את הבצק: מחממים תנור ל-170 מעלות. מעבירים לקערת המיקסר את כל החומרים, חוץ מהביצה.
-
- 5. מערבלים עם וו גיטרה, עד שמתקבל מרקם פירורי. לאחר מכן מוסיפים את הביצה.
-
- 6. ממשיכים לערבל, עד שמתקבל בצק חלק.
-
- 7. מניחים את הבצק לשעה במקרר.
-
- 8. מרדדים את הבצק לעובי של 3 מ"מ, ומרפדים באמצעותו את תבנית הפאי.
-
- 9. ממלאים את הפאי בקרם שקדים לחצי גובה.
-
- 10. מסדרים עליו חצאי אגסים, מבושלים או משומרים. בין האגסים מפזרים בנדיבות חצאי שזיפים שחורים, יבשים ומגולענים.
-
- 11. אופים בחום של 170 מעלות, עד שהפאי מזהיב.