פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      טירמיסו כשר לפסח

      מתכון של קפה קפה

      7 מדרגים / 3.38 כוכבים

      טרמיסו כשר לפסח (יח
      טרמיסו כשר לפסח (יח"צ , דן פרץ)

      מצרכים

      • 6 ביצים מופרדות
      • 1 כוס סוכר וניל
      • 3 כפות אבקת סוכר
      • 1/2 ק"ג גבינת מסקרפונה
      • 150 גרם אגוזים מסוכרים טחונים
      • 1/2 כוס אבקת קקאו
      • 1/2 חבילת עוגיות יין
      • 1/2 כוס תמצית נס קפה ביתי (או אספרסו)
      • 2 כפות ברנדי

      אופן ההכנה

      • 1. בקערת נירוסטה יבשה לחלוטין מקציפים את החלבונים עד ליצירת קצף יציב.
      • 2. בקערה נוספת מקציפים את החלמונים והסוכר ומקציפים למשך 3-4 דקות עד שהתערובת תפוחה ובהירה.
      • 3. מוסיפים את גבינת המסקרפונה לחלבונים ומערבבים עם אבקת סוכר וסוכר הוניל.
      • 4. מוסיפים את תערובת החלבונים לחלמונים ומערבבים בתנועות קיפול.
      • 5. טובלים את עוגיות היין בתערובת האספרסו (קפה) והברנדי.
      • 6. מחלקים את התערובת ל-3 חלקים. שני חלקים משאירים בצד. לחלק השלישי מוסיפים קקאו עד שהתערובת הופכת חומה בהירה.
      • 7. מרפדים תחתית של תבנית בעוגיות יין הרטובות ויוצקים מעל את התערובת הלבנה הראשונה. מעל זה יוצרים שכבה דקה של אגוזים מסוכרים טחונים.
      • 8. מעל האגוזים מוסיפים את השכבה החומה ומעליה עוד שכבת אגוזים קצוצים.
      • 9. בעזרת שקית זילוף יוצרים מעין קונוסים קטנים (לתוך השקית זילוף מכניסים את תערובת הלבנה שנשמרה מבעוד מועד).
      • 10. מכניסים למקרר עד לייצוב מלא.
      • 11. לפני ההגשה מפדרים באבקת קקאו.

      עוד מתכוני קינוחים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -