- 1. בקערת נירוסטה יבשה לחלוטין מקציפים את החלבונים עד ליצירת קצף יציב.
-
- 2. בקערה נוספת מקציפים את החלמונים והסוכר ומקציפים למשך 3-4 דקות עד שהתערובת תפוחה ובהירה.
-
- 3. מוסיפים את גבינת המסקרפונה לחלבונים ומערבבים עם אבקת סוכר וסוכר הוניל.
-
- 4. מוסיפים את תערובת החלבונים לחלמונים ומערבבים בתנועות קיפול.
-
- 5. טובלים את עוגיות היין בתערובת האספרסו (קפה) והברנדי.
-
- 6. מחלקים את התערובת ל-3 חלקים. שני חלקים משאירים בצד. לחלק השלישי מוסיפים קקאו עד שהתערובת הופכת חומה בהירה.
-
- 7. מרפדים תחתית של תבנית בעוגיות יין הרטובות ויוצקים מעל את התערובת הלבנה הראשונה. מעל זה יוצרים שכבה דקה של אגוזים מסוכרים טחונים.
-
- 8. מעל האגוזים מוסיפים את השכבה החומה ומעליה עוד שכבת אגוזים קצוצים.
-
- 9. בעזרת שקית זילוף יוצרים מעין קונוסים קטנים (לתוך השקית זילוף מכניסים את תערובת הלבנה שנשמרה מבעוד מועד).
-
- 10. מכניסים למקרר עד לייצוב מלא.
-
- 11. לפני ההגשה מפדרים באבקת קקאו.