וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

טירמיסו קלאסי

בישקוטים טבולים בקפה איכותי וחזק, גבינת מסקרופנה שאי אפשר בלעדיה (אז אל תנסו להחליף בסתם גבינת שמנת) וגם חלמונים, שהם חלק בלתי נפרד מהקלאסיקה האטלקית ומעניקים לקינוח האלוהי את טעמו הייחודי. מתכון קלאסי ופשוט לטירמיסו של השף אביב משה

מתכון מאת: שף אביב משה, מערכת וואלה אוכל

30 דקות סה"כ,קל להכנה,תבנית מלבנית 20*25
טירמיסו. דנה מאירזון
טירמיסו

מצרכים למתכון

  • לקרם מסקפונה:

    • 1חבילהשמנת מתוקה 38% (250 מ"ל)
    • 6חלמונים
    • ½כוססוכר (100 גרם)
    • 2חבילותמסקרפונה (500 גרם) - בטמפ' החדר
  • לבישקוטים:

    • 1חבילהבישקוטים
    • 1כוסאספרסו ארוך קר (או קפה נמס חזק מאיכות טובה)
    • 2כפותאמרטו או ברנדי (לא חובה)
  • הגשה

    • קקאו

אופן ההכנה

איך מכינים טירמיסו קלאסי?

  • 1
    מקציפים את השמנת לקצפת יציבה ומניחים בצד.
  • 2
    שמים בקערת המיקסר את החלמונים והסוכר ומקציפים עד לקבלת קצף תפוח ובהיר. מוסיפים את הגבינה ומערבלים במהירות נמוכה עד שהיא מתאחדת עם הביצים.
  • 3
    מקפלים ביסודיות ובעדינות שליש מהקצפת לתוך הגבינה, ולאחר מכן מקפלים פנימה את הקצפת הנותרת.
  • 4
    מערבבים את הקפה עם האמרטו, טובלים את הבישקוטים ומסדרים אותם בשכבה אחת בתבנית מלבנית בגודל 20*25 ס"מ, כך שיכסו את כולה.
  • 5
    יוצקים מחצית מקרם הגבינה על הבישקוטים ומסדרים מעל שכבה נוספת של בישקוטים טבולים בקפה. מורחים את יתרת הקרם מלמעלה ומאחסנים במקרר למשך לילה.
  • 6
    לפני ההגשה זורים מלמעלה, דרך מסננת, אבקת קקאו.
    טירמיסו/דייב שחר

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully