- 1. מחממים תנור ל-150 מעלות.
- 2. מכינים את הקדאיף: בקערה גדולה מערבבים שערות קדאיף, חמאה מומסת ואבקת סוכר ומשטחים בתבנית אפייה.
- 3. אופים 15-20 דקות, עד ששערות הקדאיף מזהיבות. מוציאים מהתנור ומצננים.
- 4. מעלים את חום התנור ל-220 מעלות.
- 5. מכינים את המשמשים: חוצים כל משמש לשניים, מערבבים עם סוכר דמררה ומניחים על מגש אפייה. אופים במשך 10 דקות, מורידים את החום ל-150 מעלות ומשאירים בתנור ל-5 דקות נוספות. מצננים היטב וחותכים לקוביות.
- 6. מכינים את המלית: בקערה גדולה מקציפים שמנת מתוקה, חלב, אבקת סוכר ופודינג. מוסיפים גבינת שמנת וקליפת לימון מגוררת וממשיכים להקציף עד שמתקבלת תערובת חלקה.
- 7. מרכיבים את המנה: בתחתית כוס הגשה מניחים מעט שערות קדאיף. מעליהן מניחים קוביות משמש. מזלפים מלית גבינה, מניחים קוביות משמש, מזלפים עוד מלית גבינה ומסיימים בשיערות קדאיף קלויות.
- 8. לקישוט, מפזרים אבקת סוכר, ומקשטים במשמש ושקד קלוי.