מתכונים חמים

טירמיסו כמו באיטליה

מתכון מאת: תמר כהן צדק, מערכת וואלה! NEWS
  • 30 דקות סה"כ

  • קל להכנה

עוגת טירמיסו של השפית תמר כהן צדק

מחשבון המרות

מצרכים

  • 1 חבילת בישקוטים
  • אבקת קקאו
  • לקרם:
  • 500 גרם מסקרפונה
  • 1/3 1 כוסות (150 גרם) סוכר
  • 5 חלבונים
  • 8 חלמונים
  • לקפה:
  • 8 מנות אספרסו
  • 1 כוס מים רותחים
  • שוט אמרטו
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. הכנת הקרם: מקציפים את החלמונים עם חצי מכמות הסוכר ובקערה נפרדת מקציפים את החלבונים עם החצי השני של כמות הסוכר. בקערה אחרת, מערבבים את גבינת המסקרפונה עד לריכוך. מעבירים לקערה הזו את החלמונים המוקצפים, ומערבבים. מעבירים למסה הזו גם את החלבונים המוקצפים, ומקפלים פנימה.
  • 2. הכנת הקפה: מערבבים יחד את כל המצרכים בקערה.
  • 3. הרכבת העוגה: טובלים בישקוטים בקערה הקפה, ומסדרים שכבה אחת שלהם בתבנית. מצפים את שכבת הבישקוטים עם קרם המסקרפונה. חוזרים על הפעולה עד לסיום הקרם (כלומר, שכבה אחת של בישקוטים טבולים בקפה ומעליה שכבת קרם). השכבה העליונה צריכה להיות קרם.
  • 4. מכסים את העוגה בניילון נצמד או נייר כסף, ומעבירים למקרר להתייצבות למשך שעתיים לפחות. לפני ההגשה, מפדרים את העוגה באבקת קקאו.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully