וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

טירמיסו איטלקי קלאסי

מתכון לטירמיסו איטלקי קלאסי מושלם, כמו באיטליה, מתכון של השפית תמר כהן צדק. מתכון פשוט, קל ונהדר לחג שבועות

מתכון מאת: תמר כהן-צדק, מערכת וואלה אוכל

עוגת טירמיסו של השפית תמר כהן צדק. מתן שופן, מערכת וואלה! NEWS
עוגת טירמיסו של השפית תמר כהן צדק/מתן שופן

מצרכים למתכון

    • חבילהבישקוטים
    • אבקת קקאו
  • לקרם:

    • 500גרםמסקרפונה
    • ⅓1 כוסותסוכר (150 גרם)
    • 5חלבונים
    • 8חלמונים
  • לקפה:

    • 8מנותאספרסו
    • 1כוסמים רותחים
    • שוטאמרטו

אופן ההכנה

איך מכינים טירמיסו איטלקי קלאסי?

  • 1
    הכנת הקרם: מקציפים את החלמונים עם חצי מכמות הסוכר ובקערה נפרדת מקציפים את החלבונים עם החצי השני של כמות הסוכר.
  • 2
    בקערה נוספת, מערבבים את גבינת המסקרפונה עד לריכוך. מעבירים לקערה הזו את החלמונים המוקצפים, ומערבבים. מעבירים למסה הזו גם את החלבונים המוקצפים, ומקפלים פנימה.
  • 3
    הכנת הקפה: מערבבים יחד את כל המצרכים בקערה.
  • 4
    הרכבת העוגה: טובלים את הבישקוטים בקערה הקפה, ומסדרים שכבה אחת שלהם בתבנית. מצפים את שכבת הבישקוטים עם קרם המסקרפונה. חוזרים על הפעולה עד לסיום הקרם (כלומר, שכבה אחת של בישקוטים טבולים בקפה ומעליה שכבת קרם). השכבה העליונה צריכה להיות קרם.
  • 5
    מכסים את העוגה בניילון נצמד או נייר כסף, ומעבירים למקרר להתייצבות למשך שעתיים לפחות.
  • 6
    לפני ההגשה, מפדרים את העוגה באבקת קקאו.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully