עוגת מלאי מקמח תירס
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- לתבנית עגולה בגודל 26:
- 2 כוסות קמח תירס
- 200 גרם חמאה
- 1 שקית אבקת אפייה
- 2 גביעי אשל
- 250 גרם גבינה לבנה
- 200 גרם (1 כוס) סוכר
- 3 ביצים
- 1 מקל וניל
אופן ההכנה
- 1. מחממים תנור ל-180 מעלות. בסיר קטן ממיסים את החמאה עם מקל הווניל והסוכר, ומבשלים יחד כדקה.
- 2. מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים.
- 3. יוצקים את הבלילה לתבנית, ואופים במשך 35 דקות.