- 1. במיקסר, בעזרת וו גיטרה, מערבבים את החמאה ואבקת הסוכר עד אחידות.
-
- 2. מוסיפים את הביצה והחלמון, ומחצית מהחומרים היבשים. מערבבים חצי דקה.
-
- 3. מוסיפים את יתרת החומרים היבשים, עד שמתקבל בצק חלק ואחיד.
-
- 4. עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לשעה.
-
- מכינים את המילוי:
- 5. מחממים את החלב, החמאה והסוכר עד לסף רתיחה. מנמיכים את האש ומוסיפים את האגוזים. מערבבים דקה ומכבים את האש.
-
- 6. מוסיפים את הפרג וגרידת הלימון, ומערבבים היטב.
-
- 7. מצננים ומכסים בניילון.
-
- 8. מרכיבים את אוזני ההמן: מרדדים את הבצק לעובי של 1/2 ס"מ וקורצים עיגולים או משושים בקוטר של 6 ס"מ.
-
- 9. מניחים את המילוי במרכז, מקפלים לצורת משולש ומהדקים. משאירים פתח במרכז, שדרכו רואים את מלית הפרג. השארת הפתח במרכז חשובה, כדי שהאוזן לא תיסדק באפייה.
-
- 10. מחממים תנור ל-190 מעלות ואופים כ-12-13 דקות, עד שהבצק מזהיב.
-
- 11. בוזקים אבקת סוכר מעל. אפשר לשמור בצנצנת כשבועיים.