- 1. מכינים את הרוטב: מחממים את השמן בסיר ומטגנים את השום והג'ינג'ר לזמן קצר מאוד, על אש גבוהה, תוך כדי ערבוב.
-
- 2. מוסיפים את משחת הקארי ומערבבים היטב. מוסיפים את שאר החומרים, מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש ללהבה הקטנה ביותר.
-
- 3. ממשיכים לבשל כ-10 דקות, ומורידים את הרוטב מהאש.
-
- 4. מכינים את החציל: מחממים שמן עמוק בסיר לחום גבוה (175 מעלות). מצפים את קוביות החציל בקמח, ומטגנים בשמן עמוק עד שהן מזהיבות. מוציאים את החציל מהשמן ומניחים על נייר סופג.
-
- 5. בהגשה: מחממים בווק 3 כפות שמן סויה על להבה גבוהה. כשהשמן מתחיל להעלות עשן קל, מוסיפים לווק את הבשר, ומערבבים מדי פעם.
-
- 6. לאחר כדקה מוסיפים את הירקות והרוטב, ומרתיחים כחצי דקה תוך כדי ערבוב.
-
- 7. מחלקים לצלחות, ומגישים לצד אורז לבן.