- 1. קולים את החציל על האש וכשהוא מוכן מניחים על מסננת.
-
- 2. מחממים את התנור על גריל עליון בחום גבוה.
-
- 3. את הפיתות חוצים, מברישים את החלק הפנימי במעט שמן עם שום כתוש וקולים מעט בגריל העליון של התנור.
-
- 4. מערבבים את הבצל הקצוץ בקערה עם הבשר הפטרוזיליה והתבלינים, ½ כפית מהמלח. קולפים את החציל הקלוי, קוצצים גס ומוסיפים מערבבים בעדינות .
-
- 5. חוצים את העגבנייה ופורסים. מסדרים מסביב לפיתה.
-
- 6. משטחים על הפיתה את הבשר, מפזרים בצל סגול פרוס ומחזירים לגריל, רצוי על נייר אפייה, עד שמוכן.
-
- 7. מגישים עם טחינה וחריף.