- 1. חותכים את הפלפלים לקוביות ומקפיצים בלי שמן במחבת טפלון. מעבירים לקערה.
-
- 2. מחממים במחבת 2 כפות שמן ומטגנים את הבצלים עד שהם מזהיבים. מצננים.
-
- 3. במטחנת בשר או במעבד מזון טוחנים את חזה העוף והפרגיות עם הבצל המטוגן וכל שאר החומרים, חוץ מהפלפלים והאגוזים.
-
- 4. מעבירים הכל לקערה ומערבבים יחד, כולל הפלפלים והאגוזים. צרים קציצות.
-
- 5. מחממים שמן במחבת ומטגנים את העוף בורגר. גם אם רוצים להכין את העוף בורגר בגריל, יש "לסגור" אותו קודם במחבת, ואז להעביר לצלייה בגריל.
-
- 6. מגישים כמו כל המבורגר טוב: בלחמנייה עם בצל, חסה, עגבנייה ומלפפון חמוץ, ועם רטבים טובים.