- מכינים את הבצק ואופים אפייה ראשונה:
-
- 1. מחממים תנור ל-180 מעלות. במעבד מזון עם להב מתכת מעבדים חמאה, סוכר, ביצה וקמח תופח, רק עד שמתקבל בצק אחיד.
-
- 2. מחלקים את הבצק ל-2 חלקים שווים: מחצית עוטפים בניילון נצמד ומעבירים למקפיא לחצי שעה, להתקשות. את השאר מהדקים בידיים לתחתית התבנית.
-
- 3. אופים כ-15 דקות, עד שהבצק מתחיל להזהיב. מוציאים מהתנור ומשאירים אותו פועל על 180 מעלות.
-
- מכינים את המלית, מרכיבים ואופים:
-
- 4. בקערה מערבבים היטב את כל רכיבי המלית.
-
- 5. משטחים את מלית הגבינה מעל התחתית ומיישרים. מגרדים בפומפייה את הבצק הקפוא מעל המלית.
-
- 6. אופים כ-35 דקות, עד שהפירורים אפויים וזהובים, והעוגה כמעט יציבה לגמרי (רק מעט רוטטת).
-
- 7. מצננים. מעבירים למקרר ל-5-4 שעות לפחות, לפני ההגשה. שומרים במקרר עד 5 ימים, ומגישים קר.