וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

רטטוי פתיתים

מתכון מאת: אורלי פלאי-ברונשטיין, מערכת וואלה

רטטוי פתיתים. נמרוד סונדרס
רטטוי פתיתים

מצרכים למתכון

  • ל-6 מנות:
  • 1 בצל סגול קטן חתוך לקוביות קטנות
  • 2 שיני שום קצוצות
  • 1 חציל קטן חתוך לקוביות קטנות
  • 1 קישוא חתוך לקוביות קטנות
  • 1 פלפל אדום או צהוב חתוך לקוביות קטנות
  • 1/4 כוס שמן זית
  • עלים מכמה גבעולי תימין
  • מלח ופלפל שחור גרוס
  • 300 גרם (2 כוסות) פתיתים
  • 1 עגבנייה חתוכה לקוביות קטנות

אופן ההכנה

  • 1. מחממים סיר רחב עם שמן זית, ומאדים בצל ושום 2 דקות.
  • 2. מוסיפים חצילים ומזהיבים 2 דקות. מוסיפים קישואים ומזהיבים 2 דקות. ממשיכים עם הפלפלים, מתבלים בטימין, מלח ופלפל, ומזהיבים עוד 2 דקות.
  • 3. מוסיפים את הפתיתים, ומטגנים אותם 2 דקות.
  • 4. מוסיפים עגבניות ו-21/2 כוסות מים, מכסים, ומבשלים עוד 6 דקות.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully