וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

אומלט לוביה

הלוביה היא שעועית נהדרת שמתאימה מאוד למרקים או לבישול ארוך, אך במטבח של חוסאם עבאס היא מסוגלת בקלות להפוך לאומלט שנע על הציר המזרחי-צרפתי.

מתכון מאת: חוסאם עבאס, מערכת וואלה

לוביה של אל באבור. בן קלמר
לוביה של אל באבור

מצרכים למתכון

  • ל-4-6 מנות:
  • 6 ביצים טרופות קלות
  • 200 גרם לוביה טרייה, חתוכה לרוחבה לפיסות באורך 1 ס"מ
  • 1/2 כוס שמן זית
  • 6 בצלים ירוקים פרוסים דק
  • 1 פלפל ירוק קצוץ
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/2 כפית פלפל
  • להגשה:
  • גבינת עיזים

אופן ההכנה

  • 1. מחממים במחבת רחבה שמן. מטגנים את הלוביה, בצל ופלפל ירוק, למשך כ-10 דקות, על להבה בינונית.
  • 2. יוצקים את הביצים הטרופות על הירקות. מתבלים ובוחשים היטב.
  • 3. מבשלים עד שהביצים נקרשות. מגישים חם או פושר לצד גבינת עיזים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully