וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

תבשיל כבש ולוביה טרייה

מתכון מאת: חוסאם עבאס, מערכת וואלה

לוביה של אל באבור. בן קלמר
לוביה של אל באבור

מצרכים למתכון

  • ל-4-6 מנות:
  • 1 ק"ג בשר כבש (צוואר או כתף) ללא עצמות
  • 500 גרם לוביה טרייה שטופה
  • 1 כוס שמן תירס לטיגון
  • 1 בצל גדול פרוס
  • 8 שיני שום פרוסות
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית פלפל שחור גרוס
  • 4 עגבניות בשלות קצוצות
  • 1 כף רסק עגבניות
  • 2 כוסות מים

אופן ההכנה

  • 1. חותכים את הבשר לקוביות בגודל 2 ס"מ.
  • 2. חותכים את הלוביה לפיסות באורך 1 ס"מ.
  • 3. מחממים בסיר את השמן. מטגנים את הבצל, השום, הלוביה והבשר, עד להשחמה. מוסיפים מלח ופלפל תוך כדי בחישה.
  • 4. מוסיפים את העגבניות הקצוצות ומבשלים למשך כ-5 דקות. בינתיים מערבבים את רסק העגבניות במים, ויוצקים את התערובת לסיר.
  • 5. מכסים וממשיכים לבשל על להבה נמוכה כשעה ורבע, או עד שהבשר התרכך.
  • 6. מדי פעם בודקים אם יש צורך להוסיף מעט מים לסיר. מגישים חם.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully