וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מרק מלון וסברס לימים החמים

שף קונדיטור עמר זרניצקי-דרומי, ממסעדת Aria בתל אביב, מעניק מתכון עם סברס לימים החמים

מתכון מאת: עמר זרניצקי-דרומי, מערכת וואלה

מרק סברס. נמרוד סונדרס
מרק סברס

מצרכים למתכון

  • ל-4-6 מנות:
  • למרק מלון:
  • 500 גרם מלון כתום
  • 75 מ"ל סירופ סוכר
  • לגרניטת סברס:
  • 500 גרם סברס, טחון ומסונן מגרעינים
  • 80 גרם (4 כפות) סוכר
  • 20 מ"ל (4 כפיות) מיץ לימון
  • 20 מ"ל (4 כפיות) טקילה
  • לקישוט:
  • פירות קיץ כמו נקטרינות, מנגו, אבטיח, אפרסקים וכו'

אופן ההכנה

  • 1. מקלפים את המלון וחותכים לחתיכות גדולות. טוחנים בבלנדר יחד עם הסירופ, עד שמתקבל מרק אחיד. מעבירים למקרר עד ההגשה.
  • 2. מקלפים את הסברס, טוחנים ומסננים מגרעינים.
  • 3. מערבבים את כל חומרי הגרניטה, ומוזגים לכלי שטוח. מקפיאים. אחרי חצי שעה מוציאים מהקפיא, מגרדים את הגרניטה בעזרת מזלג, ומחזירים למקפיא לעוד חצי שעה.
  • ממשיכים עוד 3 סבבים של גירוד הגרניטה, עד שמקבלים רק פירורי ברד גסים. אוספים אותם לקופסה ושומרים במקפיא.
  • 4. חותכים פירות לסלט פירות, ובמקביל מכניסים לקירור במקרר צלחות עמוקות להגשה.
  • 5. מרכיבים את המנה: יוצקים בצלחת מקוררת מצקת אחת של מרק מלון. מניחים במרכז, בעזרת רינג קטן, גרניטה סברס. מפזרים מסביב פירות חתוכים לקישוט.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully