טוסט הולנדי
כמה קל להפוך את הטוסט הסטנדרטי שלכם לטוסט הולנדי? הכי קל שיש: פשוט קחו חמאה, עשבי תיבול, ובעיקר - גבינת גאודה איכותית, ומהרו אל הטוסטר הקרוב. התוצאה? ממכרת.
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- לחמאת עשבי התיבול:
 - 2 כפות חמאה רכה
 - 2 כפות עשבי תיבול קצוצים מסוגים שונים (טימין, עירית, שמיר, בצל ירוק, פטרוזיליה, בזיליקום)
 - מלח ופלפל לפי הטעם
 - לטוסט:
 - 2 פרוסות לחם קסטן דגנים
 - 2 פרוסות גבינת גאודה
 - 1/2 פלפל אדום, פרוס לפרוסות דקות
 
אופן ההכנה
- 1. מכינים את חמאת עשבי התיבול: בקערה קטנה מערבבים היטב את החמאה הרכה, עשבי התיבול, המלח והפלפל, עד שמתקבל ממרח אחיד.
 - 2. מרכיבים את הטוסט: מורחים כל פרוסת לחם בחמאה המתובלת. מניחים על כל פרוסת לחם פרוסה של גבינת גאודה. מניחים על אחת הפרוסות את הפלפל האדום. סוגרים עם פרוסת הלחם הנותרת.
 - 3. צולים בטוסטר סנדוויץ' עד השחמה.
 
