טוסט הולנדי

כמה קל להפוך את הטוסט הסטנדרטי שלכם לטוסט הולנדי? הכי קל שיש: פשוט קחו חמאה, עשבי תיבול, ובעיקר - גבינת גאודה איכותית, ומהרו אל הטוסטר הקרוב. התוצאה? ממכרת.

מתכון מאת: בית הקפה פטי פוד, מערכת וואלה!
טוסט הולנדי של פטי פוד. נמרוד סונדרס
טוסט הולנדי של פטי פוד

מצרכים

  • לחמאת עשבי התיבול:
  • 2 כפות חמאה רכה
  • 2 כפות עשבי תיבול קצוצים מסוגים שונים (טימין, עירית, שמיר, בצל ירוק, פטרוזיליה, בזיליקום)
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • לטוסט:
  • 2 פרוסות לחם קסטן דגנים
  • 2 פרוסות גבינת גאודה
  • 1/2 פלפל אדום, פרוס לפרוסות דקות

אופן ההכנה

  • 1. מכינים את חמאת עשבי התיבול: בקערה קטנה מערבבים היטב את החמאה הרכה, עשבי התיבול, המלח והפלפל, עד שמתקבל ממרח אחיד.
  • 2. מרכיבים את הטוסט: מורחים כל פרוסת לחם בחמאה המתובלת. מניחים על כל פרוסת לחם פרוסה של גבינת גאודה. מניחים על אחת הפרוסות את הפלפל האדום. סוגרים עם פרוסת הלחם הנותרת.
  • 3. צולים בטוסטר סנדוויץ' עד השחמה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully