- 1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
-
- 2. מתחילים עם קיצוץ הבצל והשום ואז מוסיפים את שאר החומרים ומעבדים רק עד לקבלת עיסה גרגרית ודביקה, שנראית קצת כמו בשר טחון. אם נדמה לכם שהיא רטובה מדי מוסיפים מעט קמח תפ"א או רגיל ואם יבשה מדי אפשר להוסיף חרדל או מעט שמן.
-
- 3. מעצבים את התערובת בידיים משומנות ל-6 בורגרים, משמנים בשמן זית, מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה ושולחים לאפייה של 20 דקות או עד שהבורגרים זהובים ופריכים מבחוץ.
-
- 4.אם אוכלים מיד אפשר ללכת על צריבה בחום גבוה לקריספיות משמעותית עוד יותר, אבל אם לא אוכלים מיד אז לא כדאי לייבש להם את הצורה, כדי שיישאר משהו לחימום החוזר.
-
-
- ועוד משהו: חותכים תפוחי אדמה לפלחים, מתבלים במלח גס ושמן זית ואופים בתנור עד שהם זהובים ופריכים. תאמינו לי זה הצ'יפס הכי טעים.