- 1. מקלפים את הבצלים וחוצים אותם. מעבירים לתבנית שרופדה בנייר אפייה.
-
- 2. מברישים את פני הבצל בשמן זית, בוזקים מעט מלח על כל בצל ומפזרים מעל כל בצל 1/2 כפית סוכר חום.
-
- 3. שוטפים היטב את הבטטות וחוצים אותן לאורכן. מערבבים בקערה עם מעט שמן זית, ומסדרים על תבנית שרופדה בנייר אפייה כשצד הקליפה מונח כלפי מטה. זורים מעל הבטטות מלח גס ופלפל גרוס.
-
- 4. מכניסים את שתי התבניות לתנור שחומם מראש ל-250 מעלות למשך 20 דקות. אחרי 10 דקות מסובבים את התבניות, כדי ליצור אפייה אחידה.
-
- 5. בינתיים שוטפים את הקישואים ופורסים אלכסונית לפרוסות בעובי של 2 ס"מ.
-
- 6. מערבבים את פרוסות הקישואים בקערה עם מעט שמן, וצורבים משני הצדדים על מחבת פסים. מניחים בצד עד לצינון הקישואים.
-
- 7. מקלפים את הלימונים בסכין, חוצים, פורסים וחותכים לחצאי פרוסות. מערבבים את הלימונים עם הקישואים והנענע, מתבלים בחצי כפית מלח, ומסדרים בצלחת הגשה.
-
- 8. מסדרים גם את הבצלים, וזורים עליהם את הטימין. מסדרים את הבטטות ומפזרים מעליהן את הגרעינים הקלויים.