פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      אנשובי כבוש על סלט פלפלים

      הסוד של המטבח בחבל אנדלוסיה שבספרד הוא מרכיבים טריים ואיכותיים. השף אבי ביטון ממסעדת "אדורה" שומר על פשטות עם סלט קליל להכנה של אנשובי כבוש, על מצע סלט פלפלים טריים.

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      צילום: עידו שחם בימוי: בת גולן עריכה: אמיר קוטיגרו

      מצרכים

      • ל-4 מנות:
      • 20 פילה אנשובי טרי
      • לרוטב:
      • 4 כפות מלח גס
      • ענף טימין
      • גרידת לימון מלימון 1
      • עלה דפנה
      • שמן זית לכיסוי
      • לסלט פלפלים:
      • 2 פלפלים קלויים פרוסים דק
      • בצל סגול פרוס דק
      • צרור פטרוזיליה
      • שמן זית
      • מיץ למון כפית סוכר

      אופן ההכנה

      • 1. זורים מלח גס על בשר פילה האנשובי. משהים לחצי שעה.
      • 2. שוטפים קלות את פילה האנשובי, מייבשים היטב ושמים בכלי עם שאר מרכיבי הרוטב. מומלץ לאכול ביום המחרת.
      • 3. מערבבים את כל מרכיבי סלט הפלפלים ומגישים לצד האנשובי.

      עוד מתכוני דגים ומאכלי ים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -