מתכונים חמים

אנשובי כבוש על סלט פלפלים

הסוד של המטבח בחבל אנדלוסיה שבספרד הוא מרכיבים טריים ואיכותיים. השף אבי ביטון ממסעדת "אדורה" שומר על פשטות עם סלט קליל להכנה של אנשובי כבוש, על מצע סלט פלפלים טריים.

מתכון מאת: אבי ביטון, מערכת וואלה! NEWS
  • 30 דקות סה"כ

  • קל להכנה

(צילום: עידו שחם בימוי: בת גולן עריכה: אמיר קוטיגרו)

מחשבון המרות

מצרכים

  • ל-4 מנות:
  • 20 פילה אנשובי טרי
  • לרוטב:
  • 4 כפות מלח גס
  • ענף טימין
  • גרידת לימון מלימון 1
  • עלה דפנה
  • שמן זית לכיסוי
  • לסלט פלפלים:
  • 2 פלפלים קלויים פרוסים דק
  • בצל סגול פרוס דק
  • צרור פטרוזיליה
  • שמן זית
  • מיץ למון כפית סוכר
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. זורים מלח גס על בשר פילה האנשובי. משהים לחצי שעה.
  • 2. שוטפים קלות את פילה האנשובי, מייבשים היטב ושמים בכלי עם שאר מרכיבי הרוטב. מומלץ לאכול ביום המחרת.
  • 3. מערבבים את כל מרכיבי סלט הפלפלים ומגישים לצד האנשובי.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully