וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

אנשובי כבוש על סלט פלפלים

הסוד של המטבח בחבל אנדלוסיה שבספרד הוא מרכיבים טריים ואיכותיים. השף אבי ביטון ממסעדת "אדורה" שומר על פשטות עם סלט קליל להכנה של אנשובי כבוש, על מצע סלט פלפלים טריים.

מתכון מאת: אבי ביטון, מערכת וואלה

צילום: עידו שחם בימוי: בת גולן עריכה: אמיר קוטיגרו

מצרכים למתכון

  • ל-4 מנות:
  • 20 פילה אנשובי טרי
  • לרוטב:
  • 4 כפות מלח גס
  • ענף טימין
  • גרידת לימון מלימון 1
  • עלה דפנה
  • שמן זית לכיסוי
  • לסלט פלפלים:
  • 2 פלפלים קלויים פרוסים דק
  • בצל סגול פרוס דק
  • צרור פטרוזיליה
  • שמן זית
  • מיץ למון כפית סוכר

אופן ההכנה

  • 1. זורים מלח גס על בשר פילה האנשובי. משהים לחצי שעה.
  • 2. שוטפים קלות את פילה האנשובי, מייבשים היטב ושמים בכלי עם שאר מרכיבי הרוטב. מומלץ לאכול ביום המחרת.
  • 3. מערבבים את כל מרכיבי סלט הפלפלים ומגישים לצד האנשובי.
  • מתכונים מהמטבח האנדלוסי של אבי ביטון

  • לינגוויני עם אנשובי וזיתים

  • סלט "כל העגבניות"

  • טבולה דג ים

  • סלט טונה תאילנדי

  • סלט אנדיב עם ענבים

  • סלט עוף ונבטים ברוטב טחינה

  • סלט לאב גאי תאילנדי

  • סלט ביצים עם בצל מטוגן

  • סלט טאבולה עם דג נא

  • סלט אטריות שעועית וסלמון

  • פסטה סרדינים

  • סלמון פפרוני על סלט קוסקוס

  • סלט פסטה עם טונה, פלפלים וזיתים

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully