וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

גרנולת תשרי של הקונדיטורית רביבה אפל

מתכון מאת: רביבה אפל, מערכת וואלה

גרנולת תשרי של רביבה אפל. אפיק גבאי
גרנולת תשרי של רביבה אפל

מצרכים למתכון

  • 500 גרם שיבולת שועל
  • 50 גרם (1/2 כוס) אגוזי מלך
  • 35 גרם (1/3 כוס) שקד טבעי
  • 50 גרם (1/4 כוס) סוכר חום
  • 120 גרם (1/3 כוס) דבש
  • 65 גרם (4 כפות) חמאה
  • 50 גרם (1/2 כוס) גרעיני דלעת
  • 50 גרם (1/2 כוס) גרעיני חמנייה
  • 15 (1 כף) גרם שומשום
  • 40 גרם (1/2 כוס) קוקוס
  • 150 גרם (1/2 1 כוסות) צימוקים

אופן ההכנה

  • 1. מחממים את החמאה בקלחת עד שהיא הופכת לחומה. מוסיפים את הסוכר וכוס מים, ומערבבים עד שמתקבלת תערובת אחידה.
  • 2. מוסיפים שיבולת שועל, אגוזי מלך, שקדים, גרעיני דלעת, גרעיני חמנייה ושומשום.
  • 3. מעבירים לתבנית ומכניסים לתנור, שחומם מראש ל-170 מעלות. מערבבים מדי פעם, עד שהאגוזים והשקדים קלויים.
  • 4. מוציאים מהתנור, מוסיפים את הדבש ומערבבים. מוסיפים את הקוקוס והצימוקים ומחזירים לתנור ל-10-15 דקות נוספות.
  • 5. מצננים ומעבירים לצנצנת גדולה ואטומה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully