מתכונים חמים

נאצ'וס אפויים בתנור

בניגוד לאחיהם המטוגנים, הנאצ'וס האפויים חייבים להיות מוגשים מיד בצאתם מהתנור

מתכון מאת: איתמר דוידוב, מערכת וואלה!
  • 30 דקות סה"כ

  • קל להכנה

נאצ'וס של טרס פזוס (צילום: נמרוד סונדרס)

מחשבון המרות

מצרכים

  • 250 גרם טורטיות חתוכות למשולשים
  • 3-4 כפות שמן זית
  • 1-2 כפות תבלין ברביקיו מעורב במלח
  • אופציה: כפית עלים יבשים ומפוררים של קורנית, מרווה, זוטא, או תערובת שלהם.
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. מרפדים תבנית אפייה או רשת צפופה בנייר אפייה. מחממים תנור ל-140 מעלות.
  • 2. מערבבים את תבלין הברביקיו עם שמן הזית. מי שרוצה, יכול להוסיף גם את העלים היבשים.
  • 3. מעבירים לקערה גדולה ומערבבים בה את הטורטיות החתוכות עם שמן הזית המתובל. מקפיצים עד שמשולשי הטורטיות מצופים בשמן המתובל באופן אחיד.
  • 4. מפזרים שכבת טורטיות על מגש האפיה ואופים במשך 30 דקות.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully