וואלה!
וואלה!
וואלה!
וואלה!

וואלה! האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

נאצ'וס אפויים בתנור

בניגוד לאחיהם המטוגנים, הנאצ'וס האפויים חייבים להיות מוגשים מיד בצאתם מהתנור

מתכון מאת: איתמר דוידוב, מערכת וואלה

נאצ'וס של טרס פזוס. נמרוד סונדרס
נאצ'וס של טרס פזוס

מצרכים למתכון

  • 250 גרם טורטיות חתוכות למשולשים
  • 3-4 כפות שמן זית
  • 1-2 כפות תבלין ברביקיו מעורב במלח
  • אופציה: כפית עלים יבשים ומפוררים של קורנית, מרווה, זוטא, או תערובת שלהם.

אופן ההכנה

  • 1. מרפדים תבנית אפייה או רשת צפופה בנייר אפייה. מחממים תנור ל-140 מעלות.
  • 2. מערבבים את תבלין הברביקיו עם שמן הזית. מי שרוצה, יכול להוסיף גם את העלים היבשים.
  • 3. מעבירים לקערה גדולה ומערבבים בה את הטורטיות החתוכות עם שמן הזית המתובל. מקפיצים עד שמשולשי הטורטיות מצופים בשמן המתובל באופן אחיד.
  • 4. מפזרים שכבת טורטיות על מגש האפיה ואופים במשך 30 דקות.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully