נאצ'וס אפויים בתנור
בניגוד לאחיהם המטוגנים, הנאצ'וס האפויים חייבים להיות מוגשים מיד בצאתם מהתנור
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 250 גרם טורטיות חתוכות למשולשים
- 3-4 כפות שמן זית
- 1-2 כפות תבלין ברביקיו מעורב במלח
- אופציה: כפית עלים יבשים ומפוררים של קורנית, מרווה, זוטא, או תערובת שלהם.
אופן ההכנה
- 1. מרפדים תבנית אפייה או רשת צפופה בנייר אפייה. מחממים תנור ל-140 מעלות.
- 2. מערבבים את תבלין הברביקיו עם שמן הזית. מי שרוצה, יכול להוסיף גם את העלים היבשים.
- 3. מעבירים לקערה גדולה ומערבבים בה את הטורטיות החתוכות עם שמן הזית המתובל. מקפיצים עד שמשולשי הטורטיות מצופים בשמן המתובל באופן אחיד.
- 4. מפזרים שכבת טורטיות על מגש האפיה ואופים במשך 30 דקות.