וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סלט שעועית בובס ומקרל מעושן

מתכון מאת: צבי אבישר, מערכת וואלה

מנות לסוכות של מלון רוטשילד. אפיק גבאי
מנות לסוכות של מלון רוטשילד

מצרכים למתכון

  • ל-4 מנות:
  • 100 גרם שעועית בובס
  • 1 בצל סגול חצוי ופרוס דק
  • 1 עלי דפנה
  • 1 ענף טימין
  • 1 עגבנייה חתוכה גס
  • 1 שן שום פרוסה דק
  • 2 כפות פטרוזיליה קצוצה
  • 1 כף כוסברה קצוצה
  • 1 כוס זיתי קלמטה מגולענים
  • 100 גרם דג מקרל מעושן, חתוך לפיסות
  • 1/2 כוס שמן זית
  • מיץ לימון לפי הטעם
  • מלח
  • פלפל שחור

אופן ההכנה

  • 1.משרים את השעועית לילה שלם במים קרים.
  • 2.מסננים, מחליפים את המים ומבשלים את השעועית עד שהיא מתרככת. מסננים ומצננים.
  • 3.בקערה גדולה מערבבים את השעועית יחד עם שאר החומרים.
  • 4.מתבלים במלח, פלפל, שמן זית ולימון, ומגישים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully