- 1. מחממים בסיר את שמן הזית ומנמיכים את האש.
-
- 2. מוסיפים את שיני השום השלמות.
-
- 3. מתבלים את שמן הזית והשום בכמון ופפריקה ולימון כבוש.
-
- 4. מניחים את נתח הבשר סוגרים אותו משני צדדיו.
-
- 5. מכסים את הסיר ומוודאים שהאש נמוכה ומבשלים ללא נוזלים למשך כ-30 דקות .
-
- 6. לאחר 30 דקות מוסיפים את כוס הנוזלים.
-
- 7. מוסיפים את הפלפלים החריפים שלמים ואת גרגירי החומוס ומבשלים על להבה נמוכה מאד למשך כשעתיים וחצי עד שהנוזלים מצטמצמים.
-
- 8. בודקים את הבשר אם רך מספיק. במידה ולא, ממשיכים בבישול, במידה וכן- מוציאים את הבשר ומצננים.
-
- 9. לאחר שהנתח הצטנן, חותכים אותו לקוביות גסות ומחזירים לסיר לבישול נוסף של עוד 30 דקות על אותו חום. מוסיפים כוסברה ומגישים.